Gri Ceket

Cuma, Ekim 30, 2015
Ne tam sıcak ne çok soğuk havalarda "rüzgarlık" olarak da geçen bu uzun ceketler çok işe yarıyor. Kumaşı orta kalınlıkta ve tunik görünümünde bu ceket daha çok bahar akşamları için ideal. Yani geç kalmış oldum giymek için. Muhtemelen etiketiyle dolaba kalkacak. Malum, Ankara'da baharı görmeden ömrümüz kış oluyor :) Ancak dışarda değil iç mekanda giyilmez mi derseniz, giyilir. Hatta çok da iyi olur. Ceketi buradan istedim. 





Siz bu yazıyı okuyup, fotoğraflara bakarken ben evdeysem eşofmanlarımın yada taytımın içinde olacağım :) Evde değil dışardaysam da muhtemelen bu pantolon olacak üstümde. Bir şeyi sevince bıkana kadar çıkarmayan tek ben miyim?..

Ceket: CN Direct 
Jean: Romwe 



Gelecek Turizmde ile sürdürülebilir turizmin geleceğini yazacak üç yeni proje belli oldu!

Salı, Ekim 27, 2015
Seyahat ederken hepimiz gittiğimiz yörenin doğasını, kültürünü hissetmek, el emeklerinden satın almak, yerel lezzetlerini tatmak isteriz.
Eko turizm, kırsal turizm, kültür turizmi, gastronomi turizmi gibi farklı sürdürülebilir turizm çeşitleri ile hem biz farklı deneyimler yaşarız hem de yerel halkın ekonomisine katkıda bulunmuş oluruz. 
İşte bu sebeple Anadolu Efes, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı 8 sene önce bir araya gelerek "Gelecek Turizmde" dedi ve sürdürülebilir turizm için çalışmaya başladı.
Doğu Anadolu Bölgesi’nde 5 yıl boyunca başarılı modeller yaratan Gelecek Turizmde projesi kapsamında 2013 yılından bu yana 6 farklı sürdürülebilir turizm fikri desteklendi. Bursa'nın Misi Köyü'nde Misili kadınlar yerel lezzetleri ve geleneksel el sanatlarını turistlere sunmaya başladı. Safranbolu esnafıyla Karabük Üniversitesi el ele verdi, Safranbolu’ya özgü hediyelik eşyalar yaratmak için kolları sıvadı. Mardinli kadınlar tamamen kendi emekleriyle eski bir Mardin evini misafirperverliğin kitabını yazan bir pansiyona çevirdi. Şanlıurfa’da Göbeklitepe halkı, yok olmaya yüz tutmuş taş işçiliği sanatını yeniden canlandırmak için harekete geçti. Seferihisarlı kadınlar yerel lezzetlerini turistik bir deneyime çevirdi. Malatya Battalgazililer ise Arslantepe Höyüğü’nü tanıtmak için çalışmalarını hızlandırdı.
%100 Misia Projesi – İpekevi dokuma atölyesi – Misi Köyü / Bursa
Safranbolu Hatırası Projesi – Hediyelik eşyalar
Seferihisar’ın Geleneksel Mutfağı Projesi – Yöresel ürünler - Seferhisar/İzmir
Mardin’de Kadın Liderliğinde Sürdürülebilir Turizm Girişimlerinin Yaratılması Projesi – İpekyolu Misafir Evi 
Yeni dönemde ise bu altı projeye üç yeni proje daha katıldı. Adana Saimbeyli’de kelebek gözlemi projesiyle, Isparta Keçiborlu’da lavanta ile kırsal turizme sağlanan katkıyla, Balıkesir Edremit’te ise yöreye özgü yemekler ile gelişen gastronomi turizmiyle Gelecek Turizmde yolculuğu devam ediyor.


Bir boomads advertorial içeriğidir.

Bebek Modasında Neler Var ?..

Salı, Ekim 27, 2015
Hep bana hep bana olmaz dedim, bir tane de Öykü için wishlist hazırlamaya karar verdim. Yeni bir keşif, yine bir alışveriş sitesi; Wholesalebuying. Kadın, erkek ve çocuk giyimin yanı sıra çanta, ayakkabı, ev aksesuarı ne ararsan var. Ama ben bu sefer bebek elbiseleriyle ilgilendim ve bunlara bayıldımmmm!.. Altlarına  kargo hariç fiyatlarını da yazıyorum fikir versin diye. Önerim alışveriş yaparken bir kaç parçayı bir araya getirip öyle sipariş etmek, tek parça için kargo ücreti fazla gelebilir. İşte beğendiklerim:

Puanlı Elbise için tık 
4,70$


2,97 $


6,45$

4,83$
6,96$









Bu arada çekilişime katılmayanlar için son günler...Shein çekilişim için buraya lütfennn :) 






Haki Yeşil Gömlek

Pazartesi, Ekim 26, 2015
Sonbahara yakışır renklerden biri de kuşkusuz haki yeşil. Adındaki yeşilden dolayı bahara yakın, soğuk renk tonundan dolayı kışa yakın... Bu gömleği isterken aklımdan geçenler bunlardı. Siparişin üzerinden o kadar zaman geçmiş ki, ne istediğimi unutmuşum. Uzak doğu alışverişlerinizde kargoyu beklerken unutmak bazen en iyisi. Yoksa sabırsızlıktan ölüyorsunuz :) Haki yeşil şifon gömleği buradan istedim. Boyu uzun olduğu için tayt pantolonlarla da giyilebilir, ince olduğu için pantolonların içinde de kullanılabilir. Ben jeanle giydim.




Yeni bir haftaya girerken yine öyle çok yapılacak şey var ki...Ev, bebek, blog, diğer işler...Özellikle "diğer işler" kısmı bu ara beni çok oyalıyor çoookkk...Hepimize güzel bir hafta diliyorum, özellikle kendime kolay gelsin diyorum :)

Gömlek: CN Direct
Ayakkabı: CN Direct 
Jean: Romwe

Siyah Yırtık Jean

Cuma, Ekim 23, 2015
Hamilelik ve sonra bebekle birlikte tayt insanı olan ben yavaş yavaş jeanlere dönüyorum. Tabi yine karın bölgesi sıkı geliyor yumuşacık taytlardan sonra ama ömür boyu da tayt giymek istemiyorum :) Yıllardır hem istediğim gibi model bulamamam hem de içinde rahat edemiyorum düşüncesi beni jean pantolonlardan epey uzaklaştırmıştı. Son zamanlarda ise hem yüksek bel hem de esnek kumaşlı olan seçeneklerin artmasıyla bende vücuduma ve zevkime uyan modeller bulabiliyorum. Son aldığım siyah yırtık jean ise yine yurt dışı alışveriş sitesi Romwe den. Pantolonu buradan inceleyebilirsiniz.


Sitede daha koyu siyah duruyor aslında koyu füme bence. Bu rengi siyahtan daha çok sevdim. Yırtıklar ise son zamanlarda moda olduğu üzere köpekler parçalamış şeklinde kocaman değil, kararında :) Öyle büyük yırtıkları sevmiyorum. Tabi yine de asla asla dememek lazım.



Beden konusuna gelince uzakdoğu sitelerinde kalıplar bir hayli dar. Bu pantolonu almayı düşünenler için söyleyeyim, 36-38 beden giyiyorsanız Large,  38-40 beden giyiyorsanız XL istemelisiniz. 42 bedenseniz XXL da var.




Sevgiler♥


Avene Ürünleri

Perşembe, Ekim 22, 2015

Son zamanlarda çok kullandığım bakım ürünlerinden biri de Avene. Katkısız, parfümsüz Avene ürünleri hassas ciltler için birebir. Bu marka ile ilk tanışmam yıllar önce termal su spreyi ile olmuştu. Öykü doğunca cildinin aşırı kuru olması ve devamlı kızarıklıklar oluşması yüzünden bin türlü krem denedik. En son doktoru Avene Trixera emollient nemlendiriciyi önerdi ve Avene ile yolum yeniden kesişmiş oldu. İlk bahsedeceğim ürün aşağıda gördüğünüz renkli nemlendirici. Daha önce kullandığım bb kremlere benzemeyen bir yapısı var. Cilde sürdüğünüz zaman renk farklılıklarını eşitliyor. Kolayca emiliyor ve parlak bir bitişi var. Sanki cildiniz kendinden aydınlık ve ışıltılıymış gibi. Bugüne kadar fondöten ve renkli nemlendiricilerle yıldızı barışmayan ben, firmadan denemem için gönderildiğinden beri bu ürünü hemen hemen her gün kullanıyorum ve çok memnunum.


İkinci ürün ise atopik ve problemli ciltler için özel geliştirilmiş yoğun nemlendirme özelliği bulunan bir krem. Bu kremi Öykü'ye atopik tanısı koyduklarında doktoru önermişti. Çok güzel nemlendiriyor. 


İlk defa denediğim, sürünce yumuşacık bir etki bırakan, henüz sonucunu göremediğim ancak diğer ürünlere bakarak çok şey beklediğim bu serum ise yine termal su içerikli ve jel yapısında bir nemlendirici. Ümrancığımın Konya blogger etkinliğinde hediye edilmişti...


Ve bu da Avene in ilk kullandığım ürünü olan termal su. Temizlenmiş yüze sprey şeklinde sıkılıyor. 
Arada bir ferahlamak için de sıktığım oluyor :)


Benzerlerine bakarak fiyat/kalite orantısını gayet iyi tutturan Avene markasına severek devam edeceğim gibi görünüyor. Özellikle sorunlu cildi olup doğal ve katkısız içerik arayanlara alternatif olsun diye yazmak istedim.





Bir İstanbul Masalı: Grand Tarabya Hotel

Pazartesi, Ekim 19, 2015
Geçen ayki İstanbul seyahati ile ilgili yazım araya başka işlerin girmesiyle epeydir taslaklarda bekliyordu. Bugün artık yazayım dedim. Aslında İstanbul'a gidiş sebebimiz kuzenimin düğünü idi. Aynı tarihe eşimin iş toplantısı çıkınca eyvah! dedik...Sonra baktık ki kalacağı otel düğünün yapılacağı yere beş dakika mesafede yaşasın! dedik...Ve plansız bir şekilde kader bizi The Grand Tarabya'ya  götürdü. Burası yüz yıldan fazla geçmişi olan Tarabya Otel in yenilenmiş hali. Gidip beğendiğimiz otelleri blogda paylaşmaya çalışıyorum ki gidecek olanlara fikir olsun. Üzerinden bir aydan fazla zaman geçti ve ben ancak yazabiliyorum. Yazmasam olur muydu? Olmazdı. Turizm otelcilik okumuş ve otel tecrübesi olan biri olarak söylemeliyim ki, The Grand Tarabya övgü dolu bir yazıdan çok daha fazlasını hak ediyor. Ama benim şimdilik elimden gelen bu :) Ankara'dan sabaha karşı yola çıkmış ve sisli bir İstanbul sabahında otelin kapısına dikilmiştik. Kucağımızda sekiz aylık bebek, yol yorgunu, saç baş dağılmış...Check in vaktine daha saatler vardı, yine de şansımızı deneyelim dedik. Resepsiyondaki görevli gayet güler yüzlü ve nazik bir şekilde bize on dakika içinde oda ayarladı. Bir oh çektik ve hemen yerleştik. Bu jest bizim için önemliydi, iki kişi olsak sorun yok ama bebek olunca işler değişiyor. Gelelim odaya, manzara gözünüzün alabildiğine deniz. Sanki bir gemide seyahat eder gibi. Denize sıfır denir ya, burası denizin içinde...


Camlı bölmeyle ayrılan ve içerden görülebilen banyo isterseniz otomatik paravanla kapatılabiliyor. Aynalı paravanın açılıp kapanabiliyor oluşu çok hoşuma gitti.


Herşeyi bir kenara bırakın da, insan bu manzaraya bakmaya doyabilir mi?


Gündüz ayrı akşam ayrı bir güzellik, odadan çok balkonda durduk galiba :)


İşte sabah gözümü açar açmaz yine balkondayım...



Otelde denize karşı kahvaltı ise başlı başına olay. Bir de bu nefis çiçeklere bayıldım. Ancak hepsinden önemlisi, tüm personel özenle seçilmiş. Hepsi son derece nazik ve güler yüzlü. Bebek için bir iki özel ricada bulundum, fazlasıyla yerine getirdiler. Defalarca teşekkür etmek durumunda hissettim kendimi.


Ayrılırken memnuniyet formu filan dolduramadım içimde kaldı.O yüzden bu yazıyı özellikle yazmak istedim. The Grand Tarabya müşteri memnuniyetine çok önem veren, personeliyle, konumuyla, manzarasıyla özel mi özel bir otel. Tavsiye ediyorum, hem de ısrarla...




Açelya Akkoyun ile Pril Lansmanı

Cumartesi, Ekim 17, 2015
Geçtiğimiz hafta temizliğin ünlü markası Pril, Crown Plaza Hotel'de Ankaralı bloggerları Açelya Akkoyun ile buluşturdu. Crown Plaza'nın roofunda çok şık bir yemek eşliğinde Açelya Akkoyun ile tanışma ve sohbet etme şansını bizlere sunan Pril'e çok teşekkür ediyorum.


Deri Halı Yıkama Nasıl Yapılır ?

Cumartesi, Ekim 17, 2015

Halı yıkama fırsatları konusunda etkili bir hizmet vermeyi amaçlayan Deri Halı Yıkama firmaları, hesaplı ve kaliteli bir şekilde halı yıkamalarınızı gerçekleştiriyor. Sağlıklı bir hizmet verebilmek adına yeni model araçları ve uzman personeliyle evlerinize ücretsiz servis imkânı da sağlayabilmektedir.


Deri Halılarınız yıkatılırken bazı yıpranma ya da sürprizlerle karşılaşmak istemiyorsanız Deri Halı Yıkama firmaları arasından yapacağınız araştırmalar sonucunda uygun olanı tercih etmelisiniz. Bu firmaların hizmetleri arasında halı yıkama kampanyaları da bulunmaktadır. Bu konuda hızlı ve etkili bir hizmet veren firmalar kaliteli, güvenilir ve hesaplı bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Deri Halı yıkama firmalarında bulunan makineler ve personeller tamamen profesyonel bir şekilde çalışmaktadır. Evlerinize yıkanan deri halılarınızı ücretsiz bir şekilde teslim ediyor ve güler yüzlü personellerimiz eşliğinde deri halılarınızı evinizden teslim alarak işlemleri başlatabilmektedirler.
İlk olarak deri halılarınız fabrikalara götürülmekte ve toz alma makinesinde etkili bir şekilde toz alma işlemleri sağlanmaktadır. Sonra ise yıkama bölümünde kaliteli ve hızlı bir şekilde yıkanan deri halılarınız kurutma işlemlerine alınmaktadır. Yine hızlı bir şekilde kurutulan deri halılarınız paketlenerek sizlere teslim edilmek üzere servise verilmektedir. Paketleme işleminden önce de deri halılarınız son bir kalite kontrolden geçiriliyor ve teslim edilecek düzeye ulaşmış ise paketleniyor. Bu hizmet deri halılarınız size teslim edildikten sonra da devam etmektedir.
Deri Halı yıkama firmalarının önceliği müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Müşterilerini memnun edebilmek adına tüm imkânlarımızı kullanan ve 7/24 hizmet veren firmalar tüm siparişlerinizi hızlı bir şekilde almaktadır. Alanında uzmanlaşmış kadrosuyla tercih edebileceğiniz firmaları araştırarak karar verebilirsiniz. Bu sayede deri halılarınızın da kullanım süresini artırmış olacak ve çevrenize de bu firmaları tavsiye ederek hizmet alabilirsiniz.


Mustela Nursing Comfort Balm 30ml İndirimli Meme Ucu Kremi

Cumartesi, Ekim 17, 2015
Emzirme döneminde olan annelerin karşı karşıya geldiği en önemli ve en sık görülen problemlerden biri de meme başında oluşan çatlaklardır. Bu rahatsızlık için uygulanan tedaviler mevcut fakat en önemlisi meme başında oluşacak çatlakları daha oluşmadan engellemek. Yani oluşmaması için önceden önlemlerini almak gerekir. Meme başı çatlakları emziren annelerin kâbusu haline geliyor ve anne sırf bu sebeple çocuğunu emzirmekten bile vazgeçebiliyor. İlk emzirmeye başlanıldığı dönemlerde az miktarda acı hissedilmesi gayet doğal bir durumdur. Bebek doğru yöntemlerle emzirildiği sürece meme başında oluşan çatlakların oluşması ve meme başında kanama durumlarının gerçekleşmesi riski en aza indirilebilir. Eğer meme başında çatlak var ise ya da meme başında kanamalar oluşuyor ise, büyük olasılıkla bebek yanlış bir teknikle emziriliyordur.
Bu sorunlarla başa çıkabilmek için anneler bazı bakım kremlerini kullanmaya başlar. Kimisi olumlu sonuçlar gösterirken kimisi ise olumlu sonuç verememekle birlikte sağlığa da zarar verebiliyor. Bsöz konusu olan bu gibi sorunların yaşanması hem anneye hem de bebeğe zarar vermektedir. Bu yüzden uygun ve sağlıklı bir çözüm yolu bulunmalıdır. Birçok marka meme ucu için bakım kremleri üretmiştir. Bunların içerisinde en etkili olanlarından biri de Mustela Nursing Comfort Balm meme ucu kremidir. 

Bu meme ucu çatlak bakım kremi, annelerin bebeklerini sorunsuz emzirmelerini ve meme ucunda oluşabilecek bazı problemleri engellemeyi sağlar. Bu bakım kremi, meme başı bölgesini koruyan ve bir annenin ihtiyaç duyduğu bakımları sağlayan bir üründür. Meme başının etrafındaki cildin yapısı da hassas olduğundan, bu bakım kremi tüm bölgeyi derinlemesine korur. Çatlayan ve zarar gören meme bölgelerinde yeniden yapılandırmayı sağlar ve cildi canlandırır.
Mustela Nursing Comfort Balm meme başı çatlak kremi içeriğinde; shea yağı, bisabolol, elastoregulator, gliserin, klorofisya özütü ve lupeol barındırır. Bu ürün kesinlikle paraben, phenoxyethanol, phthalate, boyar ve koku gibi maddeleri barındırmaz ve bu nedenle oldukça doğal bir çözüm yoludur. Ayrıca bu krem uygulamadan sonra durulama gerektirmez ve meme bölgesinde yağ hissi ya da lekesi bırakmaz. Bu ürün ayrıca bir de hipo alerjenik olarak geliştirilmiştir.



Lierac Phytolastil Çatlaklar için Jel 200 ml

Cuma, Ekim 16, 2015

Ergenlik, ani kilo değişimleri gibi dönemlerde, cilt sorunlarının artmasıyla beraber çatlama sorunlar meydana gelmektedir. Bunun için etkin bir tedavi jeli olarak Lierac Phytolastil Çatlaklar için Jel 200 ml üretilmiştir.

Özellikle ani kilo değişimleri gibi nedenler, ciltlerin yapıtaşları olan elastik ve kolajen liflerinin azalması ve kalitesinin de düşmesiyle beraber ciltlerdeki çatlaklık oluşumları gerçekleşir. Bu çatlak görünümleri ergenlik ve hamilelik gibi hormonal değişimlerin yaşandığı dönemlerde meydana gelmektedir.
Lierac Phytolastil hakkında biraz daha detaylı bilgiler verecek olursak; 35 yıldan bu yana tecrübeli ve etkili bir çatlak giderici üründür diyebiliriz. İçeriğinde bulunan sarmaşık, zemberek ve aslanpençesi otunun yoğun bileşimleri sayesinde çok etkili bir sonuç elde edilebilmektedir. Bu ürünün etkileri ise, Lierac Phytolastil kullanan tüketicilerin yorumlarıyla desteklenmektedir.
Çatlak oluşumu görülebilecek bölgelerde masaj yapılarak günde en az bir kere uygulanması öneriler arasındadır. Bu ürünün sürekli kullanımı ise en iyi sonuçları beraberinde getirecektir.
Son kullanım tarihi, ürünün paketinin açıldığı an itibariyle 6 ay geçerlidir. Stoklarda bulunan ürünler en son ithal edilen ürünler olarak satışa sunulmaktadır. Lierac Phytolastil serisinin ülkemizdeki satış formu da, ürünün satış departmanları tarafından elde edilebilir.
Kullanım şekli olarak; Çatlamaya meyilli bölgelerde yani karın, kalça, göğüs ve basenlerde masaj uygulamasıyla günde bir kez kullanılabilir. Verimliliği arttırarak çok hızlı bir şekilde emilebilen Lierac Phytolastil jeli, içeriyi sayesinde uygulamalardan sonra kısa sürede sonuç vermektedir. Ürünü parmak uçlarınızda küçük alanlara masaj olarak uyguladıktan sonra tamamen emilene kadar devam etmelisiniz. Tamamı emildikten sonra ise ovalamayı bırakarak kısa bir süre bekleyebilirsiniz.
Tüm cilt tiplerine uygun olarak kullanılabilen Lierac Phytolastil, kullananlar tarafından olumlu karşılanmış cilt üzerinde oluşan çatlakların tamamen yok olmasında büyük rol aldığı tespit edilmiştir. Bu anlamda sizler de cildinizde yaşadığınız çatlakların ortadan kaybolması ve giderilmesi için Lierac Phytolastil Çatlaklar için Jel 200 ml ile tanışabilir ve bu sorundan kurtulabilirsiniz. Hamilelik çatlakları için krem Uzun yıllardan beri hizmet sektöründe yer alan bu ürün, her türlü çatlağa karşı etkin koruma sağlamakta ve tüketicilerinin de memnuniyetine yönelik çalışmalarıyla dikkat çekmektedir.



Shein'den Takipçilerime Özel Çekiliş!..

Çarşamba, Ekim 14, 2015

Uzun zamandır işbirliği yaptığım yurt dışı alışveriş sitesi Shein' den gelen son mail beni çok mutlu etti. Takipçilerime özel bir çekiliş haberi vardı mailde. Şartları tam olarak yerine getirenler arasında yapılacak çekilişte bir kişi 120$ değerinde alışveriş kuponu kazanacak. Ayrıca katılımcıların tamamı çekiliş süresince yapacakları alışverişlerde HW35 kodunu kullanarak %35 indirim alabilecek. Katılım süresi 15-30 u arası. Ama yorumları kapatmıyorum çekilişi Kasım ın ilk haftası yapacağım o zamana kadar katılım yapabilirsiniz. Şartlar ise basit:


1) Shein'e buradan giriş yapıp üye değilseniz üye olunacak. Eski üyeler için de giriş yine buradan olmalı.

2) Shein bannerı buradan seçilerek blog yada diğer sosyal ağlarda paylaşılacak.

3) Bu postun altına Shein'e üye olduğunuz e mail adresiniz ve sosyal medya paylaşım linkiniz yorum olarak bırakılacak.

Bu arada sitede son gözüme takılanlar:



Linkleri ise burada:

Eveeet katılacak olanlara bol şans diliyorum, alışveriş yapacak olanlarda yukarıdaki şartları yerine getirerek indirim kodunu kullanabilir, %35 daha ucuza alışveriş yapabilirler...

PUMA IGNITE XT İLE SPOR YAPMAK ARTIK ÇOK DAHA KEYİFLİ!

Salı, Ekim 13, 2015
Spor ayakkabıları, spor ve antrenmanların en önemli olmazsa olmazlarından  biri. Onsuz bir spor düşünülemez bile. İyi bir spor ayakkabısı, sağladığı  konfor kadar tasarımıyla da  etkilemeli. Özellikle sporu, hayatlarının bir parçası haline getiren insanlar için doğru spor ayakkabıyı seçmekten daha önemli bir şey yok denilebilir.
Yoğun antrenman temponuza uyum sağlayan, enerjinizi ve hareket kabiliyetinizi en üst seviyeye çıkaran bir ayakkabıyı seçmek, yapacağınız sporun kalitesini de artıracaktır.
PUMA Ignite ailesinin en yeni üyesi olan Ignite XT, bir antrenman  ayakkabısı olarak tüm beklentilerinizi karşılıyor. Modern ve şık tasarımıyla dikkat çekerken, sağladığı maksimum enerji ile enerjinizi zirveye taşıyor ve sporu daha keyifli hale getiriyor.
Ignite XT yüksek geri sekme ve Ignite Foam yastıklaması ile hareket kabiliyetinizi en yüksek seviyeye çıkararak darbe etkisini azaltıyor ve uzun süreli dayanıklılık sağlıyor. Ignite XT, koşu yaparken verdiğiniz enerjiyi size iade eden köpük teknolojisi ile sizi bitiş çizgisine taşıyarak bir sonraki hedefinize ulaştırıyor.
Ignite XT, bütün ayakkabı boyunca uzanan esneme kanalları sayesinde her yönde hızlı ve dinamik hareketi mümkün kılıyor.  Orta ve yan yüzlerde artırılan topuk kalınlığı yanal hareketleri desteklerken, dış tabanda yer alan sağlam kauçuk kapsüller ağırlık yapmaksızın zeminle tam temas ve tutuş sağlıyor. Dünyanın En Hızlı Adamı  Usain Bolt ve ünlü yıldız Rihanna da antrenman yaparken, uzun süreli performans vadeden PUMA Ignite XT’yi tercih ediyor. Ignite XT, sunduğu renk seçenekleriyle antrenmanlarınızı ateşliyor.
Yoğun antrenmanları boyunca yüksek enerji isteyen sporcular için özel olarak tasarlanan PUMA Ignite XT, çok yakın zamanda bir ikon haline gelecek gibi gözüküyor.
Siz de en esnek koşu ve antrenman ayakkabısını deneyimlemek isterseniz, Ignite XT’yi tüm PUMA mağazalarında ve www.puma.com/ignite adresinde bulabilirsiniz.

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Sonbahar Güzelleri / Autumn Wishlist

Cumartesi, Ekim 10, 2015
Ankara'da havanın özellikle sabahları iyice soğuması bize artık yazlıkları kaldırma zamanı geldi diyor. Sonbahar deyince belki sararan yapraklardan dolayı, hep aklıma kahve haki tonlar gelir. Şu an alışverişe çıksam ne alırım diye düşündüm ve ortaya bu kombinler çıktı. İlk karedeki monta bayıldım. Püskül son hızıyla devam ediyor.



Tayt pantolonlar ise artık vazgeçilmezimiz. Öyle rahatlar ki normal pantolonları unuttum diyebilirim. Deri görünümlü olanlar ise iddialı ve şık.




Haki yeşil mont ise pantolon, etek, elbise her kombine uygun. Kısa ve topuksuz botları son iki senedir çok seviyorum, özellikle bu tip maskülen modelleri.



Önden düğmeli etekler de son trendlerden. Kahvesini çok kişinin üzerinde gördüm o yüzden siyahı daha çok ilgimi çekti. Vee yine püskül ailesinden over size çanta...





Mavi linklere tıklayıp fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Peki siz hangilerini beğendiniz?...






Hamilelikten Geriye Kalan...

Cuma, Ekim 09, 2015
...bi kere Allah bağışlasın bebek sahibi oluyorsunuz bunun değeri dünyada hiçbir şeyle ölçülemez. Lohusalık, emzirme derken kendinizi unutup tüm gücünüzü bebeğinize harcıyorsunuz. Derken aylar geçiyor...tabi artık yavaş yavaş doğum öncesi halinize dönmek istiyorsunuz. Kimi insan var doğurduktan bir ay sonra eski haline döner, kimisi yıllarca uğraşır dönemez. Mesela çatlaklar, ben çatlak için bio oil yağ kullandım şu an bir tane bile çatlak yok. Ama genetik olarak mı şanslıydım yoksa yağdan mı oldu emin değilim. O yüzden işi sağlama bağlayıp elimizden geldiği, paramızın yettiğince tedbirlerimizi almakta fayda var. Doğum kilolarımı dokuz ay sonrasında verebilmiş bir anne olarak şu an sadece karın bölgemdeki kasisle uğraşıyorum :) Kasis diyorum evet çünkü yandan bakınca öyle görünüyor. Bunun için araştırıp bir kaç marka belirlemiştim ki, sevgili Ümran ın etkinliğinde Elancyl ile tanıştım. Bu tam da ihtiyacım olan ürünü tabii ki hemen kullanmaya başladım. Karın bölgesindeki fazlalıklar için kullanılan Elancyl in etkilerini bende merakla bekliyorum.









Blogger tarafından desteklenmektedir.