Biraz Yeşil Biraz Mavi

Çarşamba, Nisan 22, 2015

Hayat her gün yeni bir şey öğreterek geçiyor. Bazen acı, bazen tatlı... İşte böyle bunaldığımız, yüreğimizin daraldığı, içimizin sıkıldığı bir gün kendimizi evden dışarı attık. İyi ki öyle yapmışız. Biraz yeşil, biraz mavi, bolca oksijeni bulunca adeta tuttuğumuz nefesi yeniden almaya başladık. 




Her zaman şükrediyorum, her şey için milyon kere şükrediyorum. Elbette bi hikayesi var, ama bende yazacak zaman yok. Sadece bi merhaba demek, bir de bu kareleri arşivlemek için uğradım. En uygun zamanda daha uzun postlarda görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın :)



Boyfriend Jean&Ceket

Perşembe, Nisan 02, 2015
Şu an dışarıda öyle bir rüzgar öyle bir fırtına var ki uğultusu bile korkutuyor. İçim karardı bu havalardan. Bende Öykütoş ağlamaya başlamadan önce en acilinden bir post hazırlamakla meşgulüm. Tecrübeme dayanarak beş dakikadan az zamanım kaldığını söyleyebilirim :) Dün kızımla dışarı çıktık yürüyüş yaptık avm gezdik arabada kısa da olsa yalnız kaldık. Giderken koltuğunda hemen uyudu hiç sesi çıkmadı. Dönerken o kadar şanslı değildim, eve gidene kadar mızıldandı ama tam ağlamadı. Mesafemizde kısa olduğu için sıkıntı olmadı. Yavaş yavaş bebekle her ortama girmeye alışıyoruz çok şükür. Ama şu havalar sinir etti bahar bi türlü gelemedi gitti. Güneş yüzünü gösterse daha çok açık havada gezebileceğiz. Bu arada alışverişlere devam ediyorum ama beden konusunda sıkıntılıyım çünkü hala kilo verme sürecindeyim. Uzun zamandır giymediğim jeanlere boyfriend modeliyle dönüş yapmış oldum, eskiden asla giymem dediğim parçalardan biridir bu. Demek ki neymiş asla asla demeyecekmişiz. Jean Sheinside dan  çok rahat bir kesimi var. Blazer ceket Sheinside oda her türlü kombinde kullanılabilir bir model. Her ikisinin fiyatları da gayet uygun linklerden inceleyebilirsiniz.





Her ikisinden de memnun kaldım, memnun olmadığım tek nokta yavaş kilo veriyor oluşum. Halihazırda 4 kilo fazlam var. Ki o bile kafamdaki rakam değil. Diyet yapamam, emzirme bitene kadar. Biraz daha sabretmem lazım sanırım. Daha yazacak çok şey var ama Öykü kucağımda, tek elle yazıyorum ve o da diğer elimin parmaklarını yalıyor :)  Daha fazla şansımı zorlamadan bitireyim. Herkese güzel ve güneşli bir gün diliyorum. Şimdilik hoşçakalın :)




Blogger tarafından desteklenmektedir.